Meditatie in de natuur

23 juni 2019

Zondag 23 juni sluiten we het meditatieseizoen af met een bijeenkomst in de natuur. Naast de deelnemers uit de meditatiegroepen zijn ook hun familie, vrienden en kennissen én oud-deelnemers van harte welkom.

Vanaf 09.45 uur is de ontvangst. Tussen 10.00 – 12.00 uur mediteren we afwisselend zittend en lopend onder begeleiding van Aukje Rood. Om 12.00 uur is er onder genot van een kopje koffie/thee, gelegenheid om na te praten.

Wij zorgen voor een basis aan meditatiebankjes en -kussentjes. Wij hebben echter niet voldoende materiaal voor iedereen. Beschik je over een eigen bankje of kussentje, neem deze dan mee als je in de gelegenheid bent. Verder adviseren we je om gemakkelijke kleding te dragen. En afhankelijk van het weer is zonnebrandcrème, een regenjas of een warm vest geen overbodige luxe.

We zijn opnieuw te gast op de Meerberg 5 in Teteringen. In verband met beperkte parkeermogelijkheden (er is op het terrein en de directe omgeving slechts plek voor maximaal 8 auto’s) vragen we je zo mogelijk per fiets te komen of als dat niet lukt, te carpoolen. Indien er toch meer mensen met auto’s komen dan kunnen deze op circa 500 -1000 meter van het terrein geparkeerd worden en kan er met één auto heen en weer gependeld worden.

 

  • Datum23 juni 2019
  • Tijd09.45 - 12.30 uur
  • Kostengeen
  • LocatieMeerberg 5 in Teteringen
  • Let op !beperkte parkeermogelijkheid