Meditatie in de natuur

Datum activiteit: 17 juni 2018

Zondag 17 juni sluiten we het seizoen weer af met een meditatie in de buitenlucht. We heten je van harte welkom als (oud-) deelnemer, familie, vrienden of kennissen of als geïnteresseerde in Vipassana meditatie.

Vanaf 09.45 uur is de ontvangst. Tussen 10.00 – 12.00 uur mediteren we afwisselend zittend en lopend onder begeleiding van Aukje Rood. Om 12.00 uur is er onder genot van een kopje koffie/thee, gelegenheid om na te praten.

We zijn te gast op de Meerberg 5 in Teteringen. In verband met beperkte parkeermogelijkheden (er is op het terrein en de directe omgeving slechts plek voor maximaal 8 auto’s) vragen we je zoveel mogelijk per fiets te komen of als dat niet mogelijk is, te carpoolen. Indien er toch meer mensen met auto’s komen dan kunnen deze op circa 500 -1000 meter van het terrein geparkeerd worden en kan er met één auto heen en weer gependeld worden.

Wij zorgen voor een basis aan meditatiebankjes en -kussentjes. Wij hebben echter niet voldoende materiaal voor iedereen. Beschik je over een eigen bankje of kussentje, neem dit dan mee als je in de gelegenheid bent. Verder adviseren we je gemakkelijke kleding te dragen. Afhankelijk van het weer is zonnebrandcrème, een regenjas of een warm vest geen overbodige luxe.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Heb je interesse, meld je dan uiterlijk 14 juni door middel van onderstaand formulier aan.

  • Datum17 juni 2018
  • Tijd09.45 - 12.30 uur
  • LocatieMeerberg 5, 4847 NA Teteringen
  • Kostengeen

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.