'Ondanks 15 jaar meditatie beoefening en het fulltime mindfulness trainerschap, ervaar ik nog steeds de toegevoegde waarde van het mediteren bij Vipassana Meditatie Breda. Verdiepend, maar tevens pragmatisch. Dát is de kracht van Vipassana Meditatie Breda.’
Monique

Mediteren in een groep

Start 18 september 2022

Mediteren in een vaste groep mensen waarmee je samen oefent en ervaringen kunt uitwisselen vinden veel mediterenden prettig.

Als je ervaring hebt met mediteren kun je gedurende het jaar flexibel instromen in de meditatiegroepen. Indien je nog geen ervaring hebt, kun je meedoen aan een introductie van 5 bijeenkomsten om de techniek en achtergrond van meditatie onder de knie te krijgen door deel te nemen aan onze cursus Leren mediteren.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze meditatiegroepen. De bijeenkomsten bestaan uit mindfulness yoga (het doen van een aantal bewegingsoefeningen die bijdragen tot een alerte houding tijdens de meditatie), zit- en loopmeditaties. De bijeenkomsten worden eenmaal in de drie weken gehouden op zondagen in de ochtend. Daarnaast zijn er nog diverse andere activiteiten zoals wandel- en natuurmeditaties, retraites en stiltebijeenkomsten. Aukje Rood en Ingrid Dassen begeleiden de groepen.

De bijeenkomsten worden gehouden in het stiltecentrum van Zero-Point, Ceresstraat 29, Breda.

Naast de reguliere bijeenkomsten is er een themadag, een wandelmeditatie en sluiten wij het seizoen af met een meditatie in de natuur.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Nog even wat praktische informatie op een rijtje.

  • DatumStart 18 september 2022
  • Ochtenden09.30 - 12.00 uur
  • LocatieStilteruimte van Zero-Point, Ceresstraat 29, 4811 CA Breda
  • Kostenvia automatische incasso € 360,- in 2 termijnen
  • zonder automatische incasso € 370,- in 2 termijnen